Tevékenységi kör

A Biocid Kft 2007-ben alakult családi vállalkozásként.

Tevékenységi körünk eredetileg rovar-, rágcsálóírásra; a hozzá kapcsolódó kártevõmentesség fenntartására, és hatékony HACCP rendszer kiépítésére és fenntartására terjedt ki.

Az addig is sikeresen mûködõ vállalkozás szolgáltatásainak a körét 2010-ben a felmerülõ igényeknek megfelelõen bõvítettük. Így jelenleg a HACCP, munkavédelem, kémiai kockázatbecslés és rovar-, rágcsálóírás területén is professzionális megoldásokat tudunk kínálni megrendelõink számára.

Mûködési területünk Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyére terjed ki. Emellett kémiai kockázatbecslés elkészítését, internetes kapcsolattartás esetén országosan vállaljuk.


SZOLGÁLTATÁSAINK


HACCP

  • Kiépítése
  • Meglevõ HACCP rendszerek felülvizsgálata
  • Élelmiszer higiéniai, HACCP oktatások megtartása, vizsgáztatás
  • Higiéniai, szaktanácsadás

·    MMunkavédelem

  • Kockázatelemzés, kockázatértékelés elkészítése
  • Meglevõ kockázatértékelés felülvizsgálata
  • Elõzetes, ismétlõdõ, rendkívüli munkavédelmi oktatások megtartása, oktatási tematika kidolgoz
  • Munkavédelmi szaktanácsadás

Kémiai kockázatbecslés

  • Veszélyes anyagokkal kapcsolatos kémiai kockázatbecslés elkészítése
  • Meglévõ kockázatbecslés felülvizsgálata

Rovar-, rágcsálóirtást

  • Csótány-, bolha-, ágyi poloska-, patkány-, egérirtás
  • ·      Terménygázosítás

  • Rovar-, rágcsálómentesség fenntartása
  • A rovar és rágcsálóirtásra vonatkozó:
    védekezési terv elkészítése,hatékony HACCP kompatibilis monitoring rendszer létrehozása ,szaktanácsadás

Munkatársaink

Rovar- és rágcsálóirtás:

Markovics Kálmán
Egészségügyi gázmester

Egészségügyi kártevõirtó tevékenységgel 1978-ban kezdtem el foglalkozni, 1980-tól mint egészségügyi gázmester. Azóta én és egészségügyi kártevõirtással foglalkozó csapatom számtalan kártevõtõl – csótány, svábbogár, bolha, moly, poloska, egér, patkány, pocok – szabadítottuk meg megrendelõinket.



Többet ésszel, mint csótánnyal!

Telefon: +36 70 512 7481 
E-mail: markovicskalman@freemail.hu



HACCP, Munkavédelem, Kémiai kockázatbecslés:

Markovics Kálmánné Klári
Élelmiszertechnológus mérnök, higiénikus szakmérnök, munkavédelmi technikus

1982-ben végeztem a Szegedi Élelmiszeripari Fõiskolán, mint élelmiszeripari hús- tejtechnológus üzemmérnök.

2005-ben élelmiszeripari higiénia szakmérnök képesítést is szereztem. Korszerû, naprakész ismereteket sajátítottam el a környezetvédelem, az élelmiszerbiztonság, a higiénia, magyar és Európai Uniós elõírásairól, a minõségirányításról, a minõségvédelemrõl, a hatósági ellenõrzésrõl, a biotechnológiáról.

2008-ban munkavédelmi technikus végzettséget szereztem, így jogosult vagyok a munkavédelmi szaktevékenység körébe tartozó feladatok (munkavédelmi kockázat értékelés, kémiai kockázatbecslés) elvégzésére is.

A megszerzett ismereteimet, és tapasztalataimat, a vállalkozók segítésére szeretném hasznosítani.



Hívjon, keressen, mielõtt a „HATÓSÁG” nagy összegû csekk befizetésére kötelezné.

Telefon: +36 70 433 8094 
E-mail: markovicsklari@freemail.hu